Thursday, November 4, 2010

Η αγάπη

Η αγάπη μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο, ή έτσι πιστεύουν πολλοί, αλλά οι ΗΠΑ επιστημονική ομάδα διαπίστωσε ότι μπορούσε να μειώσει επίσης.

Έδειξαν δοκιμές που έγιναν από τους ερευνητές ότι οι τομείς της μαγνητικής τομογραφίας του εγκεφάλου Ihejeha σωματικό πόνο επίσης να ανταποκρίνεται στα συναισθήματα του πάθους.

Η ερευνητική ομάδα πραγματοποίησε πειράματα σε 15 φοιτητές που τους προκάλεσε σωματικό πόνο ελαφρά τη καρδία, φροντίζοντας αν κρίθηκε στις φωτογραφίες των αγαπημένων τους Encihm πόνο.

Η μελέτη επικεντρώθηκε σε άτομα που έχουν αρχίσει μια νέα ρομαντικές σχέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι «το σπίτι του Έρωτα" των επιπτώσεων της, μπορούν να εξαλειφθούν με τον καιρό.
Μετά από ένα σπίτι αγάπης του πόνου μπορεί να πάει μακριά με το χρόνο

Μετά από ένα σπίτι αγάπης του πόνου μπορεί να πάει μακριά με το χρόνο

Είναι γνωστό για τους μελετητές ότι τα αισθήματα αγάπης που συνδέονται με περιοχές του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνα για την έκκριση των ουσιών να δώσουν μια αίσθηση της διασκέδασης, όπως η ντοπαμίνη, η οποία παράγεται σε διάφορες καταστάσεις, που κυμαίνονται από γλυκά και κατάχρηση κοκαΐνης.

Η μελέτη, που ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, τους νέους άνδρες κατά τους πρώτους μήνες του Alalatefip σχέση τους, και τους ζήτησε να φέρει την εικόνα του αγαπημένου. Ο πόνος, ελαφρά χρησιμοποιήσετε ένα κομμάτι του ζεστού μετάλλου.

Ο Δρ Τζάρεντ νεότεροι ότι ο τρόπος με τον οποίο ο εγκέφαλος ζει στον πόνο σε αυτή την περίπτωση, "πιο πρωτόγονους", και με τρόπο που μοιάζει περισσότερο με έργο οπιοειδή αναλγητικά.

Και προσθέτει ότι περιοχής του κόσμου της ευθύνης είναι μια από τις πιο σημαντικές περιοχές της ευχαρίστησης στον εγκέφαλο, καθώς επίσης και την αίσθηση ότι κάνουν κατάχρηση της κοκαΐνης και άλλων ευχαρίστηση, για παράδειγμα.

No comments: